Disclaimer

 

Ik ben geen professioneel financieel adviseur. De informatie die wordt verstrekt op Mywaytofire en op geaffilieerde sociale mediakanalen zijn gebaseerd op mijn persoonlijke inzichten en ervaringen en dienen enkel als middel voor entertainment en informatie. Geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld. Zoek professioneel advies als je daar behoefte aan hebt. Je blijft zelf verantwoordelijk voor enige schade geleden voor het opvolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is mijn persoonlijke mening, geen beleggingsadvies en enkel informatief en educatief bedoeld.

De informatie op Mywaytofire en op geaffilieerde sociale mediakanalen zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies, of als aanbeveling om specifieke producten te kopen.


Beleggen brengt risico’s met zich mee, waardoor je (in sommige gevallen meer dan) je inleg kan verliezen. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Informeer jezelf goed voordat je financiële beslissingen maakt.

Aan de informatie op Mywaytofire en op geaffilieerde sociale mediakanalen kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks grote zorgzaamheid bij het samenstellen van informatie kan  

Mywaytofire niet instaan voor de juistheid, actualiteit en volledigheid van de informatie op  

Mywaytofire en op geaffilieerde sociale mediakanalen. 

Op mijn sociale media en blog deel ik de inhoud van mijn beleggingsportefeuille niet. Ik zou niet willen dat mijn lezers deze informatie zouden interpreteren als een beleggingsaanbeveling. Ik laat wel de stand van deze portefeuilles zien zodat er een realistisch beeld  kan worden gemaakt van een reis naar financiële vrijheid.

My Way To F.I.R.E.

Voor contact kun je onderstaand formulier invullen of direct een mail sturen naar: [email protected]

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Affiliates

 
Op mijn website maak ik gebruik van affiliate links. De links bevatten een code waarmee de aanbieder weet dat je van mijn website afkomt. 
 Wanneer je na het aanklikken van een affiliate link van Mywaytofire iets koopt of download, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.  Als een blogpost of pagina affiliate links bevat, geef ik dat altijd aan. Zo kan je zelf beslissen of je er gebruik van wil maken of niet!